Våra Skinn

Previous slide
Next slide

I vår gårdsbutik finner ni lamm- och fårskinn i olika färger och storlekar.

Vi har vita, svarta och bruna skinn från våra finullsfår.
Ullen på finullsfåret är extremt mjukt och finfibrigt vilket gör att det inte sticks. Det gör därför att de är perfekta att ha liggandes i barnvagnar, i favoritfåtöljen eller i soffan. Dessutom är de även vackra att ha som en matta på golvet. Tänk dig att ha ett skinn på golvet nedanför sängen och det är det första du sätter fötterna på. Vilken underbar början på dagen!

Vi har även grå skinn från våra gotlandsfår. Ullen på dessa skinn är glansiga och mjuka och blir en vacker inredningsdetalj. De allra mjukaste kan man även ha i barnvagnar, men är inte jämförbara med finullsfårets ull.

Ull lugnar en orolig själ och ger trygghet och värme. Därför är det väldigt bra att ha lammskinn till bebisar såväl som till äldre som tyvärr blivit dementa. Varför inte unna sig själv den underbara upplevelsen av ett lammskinn på favoritplats i soffan?

Ull har dessutom förmågan att värma på vintern, men visste ni att ullen kyler på sommaren vid över 25 grader? Detta gör att man kan ha ett skinn i barnvagnen året runt.

Båda varianterna finns i olika ull-längd, 1,8cm, 3,5 cm och oklippta. Priserna varierar beroende på storlek på skinnet, färg och längd på ullen.

Varmt välkomna till oss för att jämföra de olika ullens känsla och mjukhet.